info@dinkydog.nl 06 - 21 21 29 51
Hondenuitlaatservice
voor Alkmaar en omgeving
  • gediplomeerde uitlaatservice
  • veilig vervoer in bus met kennels
  • wandelen in kleine roedels en met toewijding voor uw viervoeter
  • gemakkelijk aanmelden op de site

Over ons

Mijn naam is Mabel Leestemaker en ben in het bezit van een zeer groot dierenhart, waarin de liefde voor onze trouwe viervoeter op nummer 1 staat. Zoals U dus zult begrijpen is mijn hond Dinky ook mijn allerbeste vriend! Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om je hond een dag uit handen te geven want ze zijn toch min of meer je “kind”. Dit is 1 van de redenen waarom DinkyDog is ontstaan, meer tijd met mijn hond doorbrengen en andere honden daarin mee te nemen om ze een mooie tijd geven.

Ik heb de opleiding ‘Professioneel Erkende Hondenuitlaatservice’ bij Martin Gaus Academie genoten. Het diploma van de Martin Gaus Academie is opgebouwd uit de volgende deelcertificaten:

* Rassenkennis
* Gedragsherkenning en Roedelgedrag
* EHBO voor honden
* Veilige HUS in praktijk

Om mijn kennis verder te ontwikkelen zal ik in de nabije toekomst de cursus ‘Instructeur 1-2-2a” aan hetzelfde instituut volgen. Dit is om het draagvlak van mijn honden kennis te verbreden en om in de toekomst U van een gedegen advies te kunnen voorzien en eventuele trainingen aan te kunnen bieden. Dit kan prettig zijn als de verstandshouding tussen U en Uw hond om welke reden dan ook verstoord is geraakt. Uiteraard zal ik U op de hoogte houden van deze ontwikkeling.

Werkwijze DinkyDog   Tarieven & tijden DinkyDog   Meteen aanmelden DinkyDog


Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap