info@dinkydog.nl 06 - 21 21 29 51
Hondenuitlaatservice
voor Alkmaar en omgeving
  • gediplomeerde uitlaatservice
  • veilig vervoer in bus met kennels
  • wandelen in kleine roedels en met toewijding voor uw viervoeter
  • gemakkelijk aanmelden op de site

Dierenverzorging

Verzorging van uw huisdier aan huis

Een hondenopvang of oppas zoeken? Dan bent U hier ook aan het juiste adres. Naast de dagelijkse wandelingen kunnen wij ook de aanvullende verzorging aan huis op ons nemen. Ook andere dieren dan honden krijgen bij DinkyDog een warm welkom! U gaat een heerlijk lang weekend weg, of moet voor Uw werk een paar dagen van huis. “Maar wat te doen voor bijvoorbeeld de kat?” Er zijn altijd wel momenten waarin U niet in de gelegenheid bent Uw kat zijn/haar eten te geven. Of het konijn. En als U een paar dagen weg bent de bak te verschonen. Ook in deze behoefte kan DinkyDog U voorzien en kunt U met een gerust hart de deur uit.

De procedure staat gelijk aan de hondenuitlaatservice. U krijgt een intakegesprek waarin Uw wensen worden besproken en als het vertrouwen in beide partijen is gewekt,wordt bepaald wanneer en op welke tijden uw huisdier wordt verzorgd,en het sleutelcontract ondertekent. Ook voor deze dienst gelden de Algemene Voorwaarden.

Tarieven DinkyDog dierenverzorging aan huis

Per dier Prijs Ieder extra dier
Kat € 12,50 € 2,50
Konijn € 12,50 € 2,00
Vissen € 12,50  
Vogel € 12,50 € 2,00
Knaagdier € 12,50 € 2,00

Ieder ander dier in overleg
Prijzen zijn op basis van 1x per dag verzorging bij U aan huis.
Vaker is in overleg ook mogelijk.
Deze tarieven gelden voor een straal van 10KM rond Alkmaar.
Buiten deze straal komt er € 3,50 euro bij, uiteraard afhankelijk van de afstand.

Aanmelding dierenverzorging

DinkyDog is gevestigd in Alkmaar en is werkzaam in Alkmaar en omstreken (denk aan Heerhugowaard, Koedijk, Langedijk, Sint Pancras, Heiloo, Bergen etc.). Waar kan ik me aanmelden? Ga naar het informatieformulier en vul uw gegevens in en bij vraag dat het om dierenverzorging gaat. Het aanmeldformulier op onze site is bedoeld voor de hondenuitlaatservice. Mocht u naast de behoefte van de uitlaatdienst ook geïnteresseerd zijn in de dierenverzorging, kunt u dat in het hondenuitlaatservice formulier aangeven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met U opnemen. Aanmelden voor dierenverzorging DinkyDog
Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap